Mai magyar irodalom,
mai magyar könyvek

Névjegy:

Mai magyar könyvek, mai magyar szerzők bemutatkozó oldala. Ezen az oldalon bárki bemutathatja bátran saját magát és a könyvét. De más is tehet föl ajánlásokat.

Egyedüli kérés, hogy ma élő magyar szerzőről és megjelent könyvéről beszéljünk. Tovább

Nagy Eszter: Régi idők karácsonya (mese)


Nagy Eszter: Régi idők karácsonya (mese)


Nagy Eszter: Régi idők karácsonya (mese)

Együtt lenni jó, együtt várni a karácsonyt még jobb!
Tudja ezt Nagy Eszter is, aki 3 kislány édesanyjaként kezdett írással foglalkozni. A Barátság című könyv megjelenése utáni rengeteg biztató visszajelzés hatására a „Régi idők karácsonya” című kötetében újabb kedves történetekkel ismerkedhetünk meg.
Vidéken, a régi időkben játszódó, nem összefüggő meséket hosszabb-rövidebb versek szakítják meg, közös bennük a hagyomány tisztelete, a szeretet és az elfogadás fontossága: olyan értékek, amelyeket mindannyian szeretnénk gyermekeinknek átadni. Eszter tapasztalt édesanya és mesélő: nosztalgikus írásai észrevétlenül segítenek nekünk ebben a kapcsolatteremtésben.
A karácsonyi hagyományok világát játékosan bemutató műveket az írónő saját illusztrációi teszik még egyedibbé, szerethetőbbé.

Ajánljuk a könyvet kicsiknek és nagyoknak egyaránt; ajándékcsomagoláshoz, fadíszítéshez, adventi naptárnézéshez, közös családi sütés-főzéshez, vagy amikor csak egy kis meghittségre vágyunk. Nem lesz szükséges, hogy kinézzünk az ablakon, mert érezni fogjuk a hópelyhes téli esték hangulatát.

Kiadó: magánkiadás
Oldalszám: 73
Méret: A5,Kemény táblás, cérnafűzött, fekete-fehér illusztrációkkal (grafika)
Ára: 2500 Ft

A szerző email-címe: nagyeszter22 @ freemail.hu

(A könyv ajánlója: Nagy Eszter)

Nagy Eszter Mesevilaga

További gyermekirodalom

Főoldal