Mai magyar irodalom,
mai magyar könyvek

Névjegy:

Mai magyar könyvek, mai magyar szerzők bemutatkozó oldala. Ezen az oldalon bárki bemutathatja bátran saját magát és a könyvét. De más is tehet föl ajánlásokat.

Egyedüli kérés, hogy ma élő magyar szerzőről és megjelent könyvéről beszéljünk. Tovább

Eliza Beth író

Eliza Beth Világéletemben jobban szerettem hallgatni, mint beszélni. Míg az ember hallgat – akár másokat, akár csak a csendet –, jönnek az érzések, gondolatok. Aztán egyszer csak kitörnek. Az agy irányítja az ujjakat, s a billentyűkopogás nyomán történetek születnek. Történetek, melyek hol vidámak, hol búsak, hol szórakoztatók, hol elgondolkodtatók, hol kitaláltak, hol igazak.
1959-ben születtem Szombathelyen, azóta is itt élek. Gyerekkoromban kezdtem meséket írni, de a sors úgy hozta, évtizedekig szünetelt a múzsám. Pontosabban: a gondolatok nem változtak betűkké.
A kétezres években vált komollyá a hobbim, amikor megszületett a Három nővér hálójában c. regényem első része, amit jól elástam néhány évre. A számítógépes korszak beköszöntével írtam hozzá még három részt, melyek végül egyazon kötetben kerültek kiadásra. Utána sorra születtek novellák, mesék, regények.
Írtam romantikust, erotikust, krimit, életképet, fantasyt, mesét – a műfaj mindig a múzsától függött, ennél fogva nehéz lenne beskatulyázni, de a romantikust szeretem legjobban. Meg a fantasyt... meg a meséket... meg... meg... csak próza legyen! Versírásra viszont ritkán vetemedem, a költészetet meghagyom a költőknek, jobban értenek hozzá.
Természetesen lépést tartok a korral, rövidebb lélegzetű írásaimat az interneten osztom meg a világgal, a http://eliza-beth.hu címen.

Könyveim a Szerzők Könyvesboltjában:


Eliza Beth:
33 Magyar névmese
(mese, színező)
2500 Ft
Tovább

Eliza Beth:
Isteni sakkjátszma Vezércsel
(regény)
2000 Ft
Tovább

Eliza Beth:
Isteni sakkjátszma Visszavágó
(regény)
2000 Ft
Tovább

Eliza Beth:
Isteni sakkjátszma
(regény)
2000 Ft
Tovább

Eliza Beth:
Anyatanya avagy Kiragadott pillanatok
(regény)
2200 Ft
Tovább

Eliza Beth:
Három nővér hálójában
(regény)
Tovább