Mai magyar irodalom,
mai magyar könyvek

Névjegy:

Mai magyar könyvek, mai magyar szerzők bemutatkozó oldala. Ezen az oldalon bárki bemutathatja bátran saját magát és a könyvét. De más is tehet föl ajánlásokat.

Egyedüli kérés, hogy ma élő magyar szerzőről és megjelent könyvéről beszéljünk. Tovább

Főoldal - Könyveink - Életmód

L. Kovács Eszter: Török basa, hol a hasa? (életmód)
Szinopszis:
Gondolta volna, hogy néhány adat és matematikai képlet ismerete sikeressé teheti a fogyókúrát?
A szerző, matematikus lévén, ilyen oldalról közelítette meg a fogyás témakörét. Felállította, és bebizonyította a tételt:
Le lehet fogyni, és meg lehet tartani a kívánt súlyt.
Egy év alatt tizenöt kilót fogyott. Ennek az évnek a történetét olvashatjuk végig a könyvben. Nem csupán azt írja le, hogy mit evett, mit nem, és mit csinált, hanem megpróbálja megmagyarázni a hogyanokat és a miérteket is, miközben lelkével magához öleli a világot.

Mondhatnánk, egy év alatt ez nem nagy teljesítmény, de csináljuk csak utána! Ha van célod, kitartásod, és megérted a szervezeted, akkor ez bármennyi is lehet. A szerzőnek épp ennyi kellett, hogy ismét jól érezze magát a bőrében.

A szerző - sportmúlttal, így mozgás ismeretekkel rendelkező, egészséges ember- beszámolóját fitnesz szakértő és dietetikus véleményezi, és egészíti ki a könyvben konkrét esettanulmányokkal, étrenddel.

Vendégszerzők:Eliza Beth – író; Keresztesné Somogyi Krisztina - fitness edző, élelmezésvezető-dietetikus;Konkoly Rita dr. – orvos, természetgyógyász; Szalka Andrea - személyi edző

Kiadó: Garbo Kiadó
Olvassunk bele
Facebook
A szerző email-címe: lkovacs.eszter @ mairodalma.hu

Ára: 1500 Ft.
Vásárlás: szilagyi.marcsi @ mairodalma.hu

(A könyv ajánlója: Szilágyi Marcsi Cseppecske)
link: http://mairodalma.hu/eletmod.html#toro